Ultracontour Touch

Ultracontour Touch

Anticelulit tretmani su vrlo popularna tema u ženskim krugovima. Koji anticelulit tretman izabrati, a da on bude efikasan i da što pre da rezultat, kako se odlučiti šta je nabolje za mene i mnoga druga pitanja, većini žena motaju se po glavi. U kozmetičkom salonu Sože beauty politika je sledeća. Nema univerzalnih paketa, spram stanja tela i problema koji je potrebno rešiti kombinuje se odgovarajuća serija tretmana.

Ultracontour touch je tretman tela koji jednom kada probate, ne želite nikad više da prestanete da ga radite. Tretman funkcioniše uz pomoć kombinacije foto zraka, koji prenose toplotu u dublje slojeve tkiva I na taj način  deluju na topljenje masnih naslaga, dovode do stimulacije metabolizma i popravljaju cirkulaciju.

anticelulit tretman novi sad

Pored toga, elektrostimulacija, mehaničkim putem pomoću niskofrekventne struje ritmički masira kožu i vežba same mišiće, što dalje dovodi do zatezanja i oblikovanja samih mišića. Elektrolipoliza je sastavni deo procesa i deluje na uklanjanje celulita. Masne naslage na stomaku i drugim delovima tela kao i celulit odlaze u prošlost, i to direktno sa regija koje vi želite. Kombinacija povećanja temperature i enzimske aktivnosti stimulišu topljenje masnih naslaga, uništavanje celulita razbijanjem na kiseline i glicerol.

Dalje, kontrakcija mišića predstavlja korak u kojem se oni troše kao izvor energije. Zato je ultracontour poseban i veoma delotvoran. Ono što ultracontour touch izdvaja jeste to što se u jednom tretmanu deluje na poboljšanje muskulature, što znači da mišići postaju zategnutiji. Zatim, ovim tretmanom se deluje na zatezanje kože, koja nekad predstavlja veći problem nego sam celulit.

Ultracontour touch vrlo efikasno redukuje i uklanja celulit sa problematičnih regija, a uz sve to eliminiše suvišnu vodu i toskine iz tela, pa se nakon tretmana osećate lagano i rasterećeno. Kada vam dozlogrde dijete, treninzi I znojenje, ultracontour touch će postati vaš mezimac. Klijenti koji praktikuju treninge, takođe, bez problema mogu da koriste ultracontour touch, samo se serija prilagođava, rasporedu treninga, kako ne bi došlo do prevelikog opterećenja mišića. A rezultat će biti još brži i bolji.

To je onaj momenat, kada trenirate uporno i stalno, a želite da vam noge budu još samo malo oblikovanije, ultracontour touch tu stupa na snagu. Tretman traje od 40- 75 minuta, zavisno koja regija se tretira. Ultracontour touch tretmanom mogu se tretirati bokovi, zadnjica, stomak i noge.

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS