Mezoporacija lica

Mezoterapija bez igle

Podmlađivanje kože i usporavanje proces starenja, tema svakodnevice i savremenog doba.
Veliki broj žena želi prirodnim putem da održi mladolik izgled, a razvoj kozmetologije u tome nam dosta pomaže. 

Mezoterapija bez igle je upravo jedna od savremenih metoda, podmlađivanja kože koja se pokazala kao  veoma efikasna. Neinvazivna metoda, potpuno bezbolna, pomoću koje aktivne supstance ulaze u dublji sloj kože.

Aktivne supstance ubacuju se u dublji sloj pomoću električnih impulsa, koji ne prave nikakva oštećenja niti iritacije na koži.
Mezoterapija bez igle, poboljšava cirkulaciju krvi, poboljšava metabolizam kože, jača zastitnu barijeru kože, što za rezultat ima nahranjenu kožu i mnogo sjajniji ten.

Mezoterapija bez igle je potpuno bezbolna i ne ostavlja nikakve neželjene tragove na koži, te je možete uraditi u bilo kom momentu i nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, bez crvenila i otoka.

mezoporacija lica

Ovo je jedan od tretmana za koji se žene odlučuju pred neki važan dogadjaj jer vrati koži svežinu, a lice zablista.

Supstance koje se ubacuju u dublji sloj kože, biraju se spram stanja i problema kože.
Uglavnom je to hijaluronska kiselina, dexapantenol, aminokiseline, c vitamin, b kompleks ili e vitamin, zeleni čaj, d vitamin, oligoelemti ili peptidi.
Spram stanja kože, biramo odgovarajuću kombinaciju koktela za vas.

mezoporacija lica iskustva

Mezoterapija bez igle preporučuje se kod problema sa:

Mezoporacija – Mezoterapija lica

Ovaj tretman možete da uradite ako jednostavno želite da oporavite lice nakon nekih invazivnih tretmana kao što je hemijski piling ili laserski tretman lica.

Tretman mezoterapije bez igle može da se radi u svakom godišnjem dobu, tako da kad god imate osećaj da koži nešto fali, da je umorna ili jednsotavno želite da uradite nešto što će joj vratiti blistavost i sjaj, ovaj tretman možete da birate bez zadrške. 

Mezoterapija bez igle može da se radi kao pojedinačan tretman, kako bi kožu ishidrirali i nahranili, ali za trajnije rezultate i efekat podmlađivanja neophodno je da se uradi serija tretmana. 

Kada je u pitanju serija, preporučuje se 4-6 tretmana, koji se ponavljaju jednom u 7-10 dana

Tretman može da se kombinuje sa nekim od tretmana nege, npr. Skinjexion tretmanom, radiotalasima ili mikrodermoabrazijom

U Sože beauty kozmetičkom salonu plan tretmana pravimo spram stanja i potrebe kože, ali i vaših želja. 

Ako vam je koža izgubila sjaj, a bore su sve vidljivije, koža suva i umorna, mezoterapija bez igle biće savršen tretma za vas.

Tretman mezoporacija podrazumeva:

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS