Podmlađivanje Lica

Lasersko podmladjivanje lica

Usporavanje procesa starenja glavna je preokupacija većine žena. Suočavanje sa sve dubljim borama, gubitkom tonusa i elastičnosti kože, mnogim ženama predstavlja najveću agoniju.

Ako želite da vratite vreme u nazad, da vratite licu mladalački sjaj, a da pri tome izbegnete invazivne tretmane, lasersko podmlađivanje lica će vam postati omiljeni tretman. Laserski tretman pomoću laserskih zraka deluje ciljano na određene regije na kojima su znaci starenja izraženi. Mogu se tretirati lice, vrat, dekolte, kao i ruke.

Tretmanom podmladjivanja lica se pokreće intenzivna proizvodnja kolagena i stimuliše se vezivanje kolagena za elastin, a krajnji cilj je mimializacija bora i zatezanje kože. Prilikom tretmana oseti se blago peckanje, a nakon tretmana koža može biti crvena i blago otečena. Nakon par dana, koža se umiruje, a na licu se vidi efekat tretmana.

lifting lica

Smanjivanje proizvodnje kolagena, hijaluronske kiseline, ali i gubitak volumena, nekada znaju da promene celokupan izgled lica. Sa godinama dolazi do smanjivanja broja adipocita, odnosno ćelija u kojima se lageruju lipidi, a upravo ovaj problem dovodi do dubokih bora, upalog lica i gubitka volumena kože.
Kada se uspori dotok krvi u kožu, smanjuje se i dotok hranljivih materija i kiseonika u same ćelije kože, gubi se blistav ten a kože počinje da izgleda umorno i beživotno.

Žene vole lasersko podmlađivanje zato što im već nakon prvog tretmana bore budu dosta pliće, a ten svetliji i ujednačeniji. Idealni kandidati za ovaj tretman su svi oni koji žele da podmlade i osveže kožu, vrate joj svežinu i sjaj. Tretmani se rade u seriji od tri do pet tretmana. Lasersko podmlađivanje radi se jednom u tri nedelje. Preporuka je da se kombinuje sa drugim lifting tretmanima.

tretman novi sad
Tretman laserskog podmlađivanja lica uključuje:

Tretman podmladjivanja lica laserom podrazumeva korišćenje kontaktnog gela i zaštitnih naočara, kao prateći zaštitni deo tretmana.

Cena tretmana laserskog podmlađivanja lica je 6000 i 6500 dinara (celo lice i celo lice, vrat i dekolte)

Laserski tretman lica

Brojne aparaturne procedure, protive se mnogim znacima starenja, usporavaju čitav proces i čine da koža izgleda mnogo jedrije, a ten da dobije sjaj.

Jedan od takvih je i laser za podmlađivanje koji će svaka koža, na kojoj se primećuju znaci starenja, obožavati.

Laser pored toga što podmlađuje kožu, ujednačava i ten i popravlja teksturu same kože.
Koža nakon tretmana je znatno sjajnija, glatka i podmlađena, a ono što je najvažnije ne postoji period oporavka.

Laser deluje pomožu svetlosnog snopa, određene talasne dužine, koji prolazi u dublje slojeve kože, ne praveći nikava oštećenja na njoj. Sam laserski snop, dovodi do sinteze kolagena i elastina, koji su zaslužni za elastičnost i čvrstinu naše kože. Na taj način umanjuje dubinu bora, ali i sprečava dalje propadanje kože i nastanak novih linija na licu.

Lasersko podmlađivanje je potpuno prirodan, neinvazivan i nehiruški tretman koij će koži vratiti blistavost i mladalački sjaj.

Lasersko podmlađivanje, za raziku od drugih injekcionih metoda, aktivira potencijale kože, te na prirodan način podstiče podmlađivanje kože, sa snažnim efektom liftinga.

Kada postanete nezadovoljni svojom kožom, kada su bore ono što prvo vidite kada se pogledate u ogledalo, idealan ste kandidat za lasersko podmlađivanje.

lasersko podmladjivanje lica novi sad

Lasersko podmlađivanje je potpuno prirodan, neinvazivan i nehiruški tretman koij će koži vratiti blistavost i mladalački sjaj. 

Lasersko podmlađivanje, za raziku od drugih injekcionih metoda, aktivira potencijale kože, te na priordan način podstiče podmlađivanje kože, sa snažnim efektom liftinga.

Kada postanete nezadovoljni svojom kožom, kada su bore ono što prvo vidite kada se pogledate u ogledalo, idealan ste kandidat za lasersko podmlađivanje.

Zakažite svoje konsultacije

Laserski tretmani lica:

NE PREPORUČUJE se izlaganje Suncu/solarijumu 30 dana nakon tretmana.

Ne raditi tretman ako ste u:

  • Drugom stanju, dojilja, onkološki pacijent, epileptičar ili dijabetičar
  • Tretmani se rade na 30 dana u dogovoru sa kozmetičarem
  • Neophodno je ispoštovati period od 30 dana za najbolje moguće rezultate, ukoliko se tretmani ne rade u dogovorenom vremenskom periodu, kozmetičar kao ni Sože beauty D.O.O. Novi Sad, ne odgovaraju za nezadovoljavajući rezultat klijenta. (NPR. ako se tretman ponavlja jednom u 3 meseca)
  • Nakon laserskih tretmana epilacije, nikako ne sme da se radi depilacija voskom, epilatorom, pastom. U obzir dolazi samo skidanje dlačica depil kremom i brijačem.
  • Ukoliko se uplati paket od 6 tretmana, neophodno je da se rok tretmana ispoštuje, da se klijent pojavi na zakazanom terminu, zbog nemogućnosti refundacije novca. U slučaju nepredvidjenih okolnosti (smrtni slučaj, bolest) obavestiti kozmetičara i dogovoriti novi termin.
  • NEOPHODNO je da ne postoji hormonski disbalans klijenta ili da se drže pod kontrolom u dozvoljenim granicama kako bi tretman bio uspešan. (NPR. Ukoliko je granica vrednosti 2, a Vaš rezultat je 4 – 5 neophodno je da dovedete u dozvoljenu granicu kako bi efekat tretmana bio potpun). U drugim situacijama kozmetičar kao i Sože beauty D.O.O. Novi Sad ne snose nikakvu odgovornost za nezadovoljavajuće rezultate klijenta.
POZOVITE NAS