Gipsane bermude

Gipsane bermude

Kada smo započinjali posao i opremali salon za sam početak, tražili smo adekvatno rešenje i za anticelulit program koji da stoji u ponudi.

Od prvog dana, od kad je salon otvoren gipsane bermude su tretman koji je i dan danas sa nama jer pruža zaista fantastične rezultate po rečima naših klijenata, a i po stanju tela koje smo videli pre prvog i posle poslednjeg tretmana u seriji.

Gipsane bermude su tretman koji je svake godine prisutan u našim anticelulit programima iz razloga što ko ih jednom proba, zaljubi se u ovaj tretman. 

anticelulit tretman novi sad

Zašto?  Zato što su gipsane bermude potpuno prirodan tretman, koji pomoću oligoelemenata (silicijum, magnezijum, bakar gvožđe cink), koji međusobno deluju, utiče na oslobađanje tela od toksina, oslobađanje tela od suvišne tečnosti, smanjivanje obima i uklanjanje celulita. Imaju moć izbacivanja tečnosti iz organizma toliku, da mogu da smanje obim za jedan konfekcijski brojpo rečima klijenata. Naravno, za dugotrajnije rezultate neophodna je serija od 3 do 5 tretmana, koji se ponavljaju svaki treći dan.

Tretman podrazumeva nanošenje pet preparata, a zatim upakivanje u pamučne komprese i nanošenje oligo maske. Klijent je u pakovanju oko 30 do 40 minuta, nakon toga se raspakuje i preporuka je da ne ide odmah nakon tretmana na trening, kao i da se ne tušira u narednih dva sata. Nakon toga, moguće je nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Oblikujte svoje telo po želji, bez plastičnog hirurga!

anticelulit tretman novi sad

Gipsane bermude su potpuno bezbolan tretman, ni malo agresivan, preporučljiv svima. Nema zagrevanja, tako da i klijenti koji imaju proširene vene i izražene kapilare, mogu da ga rade. Ako želite bez skalpela da smanjite obim, oblikujete telo i rešite se suvišne vode, gipsane bermude uvrstite u svoj anticelulit plan.

Tretman gipsanim bermudama može se raditi samostalno, pojedinačno ili u seriji tretmana, uz kombinaciju sa nekim drugim anticelulit tretmanima kao što su body wrap, presoterapija, ultracontour touch ili anticelulit masaža. U kozmetičkom salonu Sože beauty terapeut kreira anticelulit program, spram vaših potreba i stanja tela.

Potpuno prirodnim putem smanjite obim tela – jednim tretmanom za jedan konfekcijski broj!!!

Zakažite svoje konsultacije

ANTICELULIT TRETMAN (MASAŽA):

  • Zavisi od stanja tela, neophodno izmedju 5-20 tretmana, u dogovoru sa Vašim terapeutom.
  • Neophodno regulisanje ishrane za maksimalno efikasne rezultate. To podrazumeva što manje ugljenih hidrata, slatkiša (i ostalih prostih šećera), gaziranih pića, sokova i konzumiranje alkohola
  • Preporuka da se tretmani rade svaki ili svaki drugi dan, u dogovoru sa terapeutom
  • Nakon pakovanja, bitno je da se klijent ne tušira u narednih 120min nakon tretmana da bi bili što efikasniji rezultati.
  • Kod uplaćenih paketa, i zakazanih tretmana, neophodno je da se klijent pojavi na zakazanom tretmanu. Ukoliko se tretman ne otkaže dan ranije, računaće se kao da je odradjen. Usled ne predvidjanje okolnosti, smrtni slučaj, bolest i td. dogovoriti sa terapeutom pomeranje termina.
POZOVITE NAS