Miolift i podizanje tonusa

Miolift lica

(elektrostimulacija lica)

Gubitak elastičnosti, tužan izraz lica, pali kapci i opuštena umorna koža, noćna mora većine žena. Nekada godine nisu presudne za ovakav odraz u ogledalu, nekada se čak i vrlo mlade žene usled stresnijeg načina života, genetike ili uticaja hormona, susreću baš sa ovakvim ili sličnim problemima.

Napredak kozmetologije i kozmetičkih aparata i preparata, olakšao nam je umnogome život. Ali taj opušteni tonus, ostaje problem koji svima zadaje muke.

Na licu ima 57 mišića, od kojih se 10% koristi i to prilikom žvakanja. Ostatak mišića lica, s obzirom na to da je neaktivan, počinje da slabi, da se istanjuje, a zatim dolazi do potpune atrofije. Zbog neaktivnosti , ali i uticaja spoljašnjih faktora mišići počinju da se opuštaju, što dalje uzrokuje kesice ispod očiju, podbradak, opuštene obraze koji vise.
Problem gubitka mišićnog tonusa i opuštene kože, je ujedno i problem sa kojim se susreće većina žena.
Tad nastupa elektrostimulacija mišića i to upravo kroz miolift lica (“magični stapić” za podizanje tonusa i zatezanje kože).

miolift novi sad

U Sože beauty studiju lepote, tretmane miolift radi se sa aparatom, najnovije generacije, 7e miolift, koji je po mnogima jedan od revolucionarnih uređaja, kada je stimulacija mišića i tonus lica upitanju.
Miolift 7e funkcioniše po principu mikrostruje, koja ne izaziva vidljivu kontrakciju mišića. Ovim uređajem omogućava se prenos mikroimpulsa u sredinu mišića, kako bi se postigao maksimalan efekat stimulacije samog mišića.
Mikrostruje su potpuno bezbedne za mišiće, ne dovode do jakih kontrakcija, ne oštećuju vlakna, nema osećaja peckanja, tretman je potpuno prijatan i bezbolan.

Miolift MD odobren je od strane američkog FDA, potpuno bezbedan sa visokokvalitetnim rezultatima.
Sami protokoli tretmana prilagođeni su različitim stanjima i potrebama kože. Miolift je jedan od nehiruških tretmana za smanjivanje bora i zatezanje kože.

Pomoću mikrostruja pored toga što se vežbaju mišići lica, stimuliše se stvaranje kolagena i na taj način dolazi do potpunog lifting efekta. Ublažavaju se postojeće bore, smanjuje se stvaranje novih bora i podiže tonus mišića lica. Tretman vrši limfnu drenažu, stimuliše rad mišića i na taj način lice dobija potpuni efekat zatezanja.

Miolift (elektrostimulacija lica) se radi u seriji od šest do deset tretmana. Tretmani se rade jednom nedeljno. Lifting efekat traje od šest do deset meseci, u zavisnosti od nege lica.

Preporuka je da se miolift tretman kombinuje sa radiotalasnim liftingom, mezoterapijom ili laserskim podmlađivanjem lica. Tretman elektrostimulacija lica nije preporučljiv kod preosetljive kože, kože sklone alergijama kao i kod kože na kojoj postoji herpes.

Nakon miolifta lica koža može biti blago crvena, ali nije iziritirana. U Sože beauty kozmetičkom salonu, serija lifting miolift tretmana se kreira spram stanja i potreba kože.

Dakle, ako ste se pitali kako sa svog lica za 60 minuta da izbrišete znakove starenja ili kako licu da vratite mladalačku blistavost, miolift je tretman za Vas.

Od trenutka kada se uoče prvi znakovi starenja i opuštanja kože, miolift postaje tretman za sve generacije.
Nije vezan za godišnja doba i može se raditi u bilo kom mesecu.

Cena miolift tretmana je 7000.
Ako se radi u seriji cena je 6000,00.

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS