Medicinski tretman

hemijski piling novi sadMedicinski tretman lica

Velika ponuda tretmana, ume da napravi konfuziju i dovede nas u dilemu koji je idealan tretman za našu kožu. Medicinski tretman lica, je jedan on onih koji će prijati većini klijentata. Često pitanje, kada se govori o medicinskom tretmanu da li je to isto što i higijenski tretman lica.

Ne, medicinski tretman je namenjen da umiri upalne procese, da ujednaci ten, reguliše llučenje sebuma i  deluje na skupljanje pora. U Sože beauty kozmetičkom salonu, medicinski tretman lica uglavnom se preporučuje nakon higijenskog tretmana, kako bi se koža lica brže regenerisala.

Takođe, kod klijenata sa upalnim procesima, pre klasičnog čišćenja lica, neophodno je umiriti kožu, kako bi je sačuvali od nastanka fleka i ožiljaka i tu nam je medicinski tretman ključan.

Ono što klijenti vole kod ovog tretmana jeste što je potpuno bezbolan, ne traje dugo, koža nakon tretmana nije iziritirana, a efekti se mogu videte već nakon dva do tri dana. Ponekad, je potrebno uraditi seriju tretmana, kako bi se postigao najbolji mogući efekat. Kombinuje se tri do pet tretmana, koji se rade na svakih pet do sedam dana.

Medicinski tretman

Medicinski tretman, nam je odlična priprema kože i za agresivnije tretmane poput hemijski piling. Ono zašto ga mnoge klijentkinje vole je upravo svežina i sjaj kože koju dobiju nakon ovog tretmana. Dakle odličan instant tretman, da osveži kožu i napravi adekvatnu pripremu za duboku negu kože.

Posebno se preporučuje kod atrofične kože, kože sklone hiperpigmentacijama, aknozne kože, ožiljaka i upalnih procesa. Efikasnost ovog tretmana je u uklanjajnju površinskog sloja izumrlih ćelija, kako bi stimulisali prirodni mehanizam regeneracije kože. Površinski ožiljci od akni nestaju, reguliše se rad lojnih žlezda i postiže efekat izbeljivanja.

Medicinski tretman nije agresivan za lice!

U kozmetičkom salonu Sože beauty medicinski tretman lica se radi sa medicinskom kozmetikom i podrazumeva:

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS