Radiotalasni lifting tela

Radiotalasni lifting tela

Muči vas opuštena koža na nadlakticama, stomaku, kolenima ili unutrašnoj loži nogu? Vežbate, a ne možete da se rešite jastučića na bokovima ili donjeg stomaka? Radiotalasni lifting (RTL) pravi je odabir za vas. Nehiruški, veoma popularan i neinvazivan tretman, koji zateže opuštenu kožu tela. Radiotalasni lifting, pomoću sonde, emituje radiotalase u srednji sloj kože, gde se pokreće njena regeneracija, stvaranje novog kolagena i vezivanja kolagena za elastin.

Usporava I sprečava starenje kože, i omogućava zatezanje kritičnih regija. Pored toga, radiotalasni lifting deluje na topljenje masnih naslaga, koje su nagomilane na određenim, problematičnim delovima tela. Tako da ujedno topi masne naslage i zateže kožu, što predstavlja dobitnu kombinaciju.

anticelulit tretman novi sad

Koji je broj tretmana potreban?

  • Rezultati su individualni kao i broj tretmana
  • Preporuka je između 6-8 tretmana u zavisnosti od stanja tela i navika klijenta, rade se dva puta nedeljno i mogu da se kombinuju sa drugim anticelulit tretmanima,
  • Kod gotovo svih klijenata rezulatati su vidljivi već nakon prvog tretmana.
anticelulit tretman novi sad

Sjajna činjenica kad je radiotalasni lifting u pitanju je što traje svega 45 minuta, a daje impresivne rezultate i to na svim regijama tela:

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS