Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica

Nehuriški (zatezanje lica) lifting

Radiotalasni lifting lica je aparaturna, potpuno komforna i bezbolna metoda za lifting i zatezanje kože lica. Tretman radiotalasnog liftinga je prilagođen svim onim damama koje žele da ublaže dubinu bora i da poprave čvrstinu kože. Radiotalasi deluju po principu zagrevanja srednjeg sloja, dela kože u kom se nalaze kolagen, elastin kao i elastična vlakna.

Radiotalasi ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, proizvodnju novog kolagena i na taj način ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži. Pored toga, pokreće se mikrocirkulacija i izbacuju svi toksini iz kože.

radiotalasni lifting lica novi sad

Kako funkcioniše radiotalasni lifting lica?

Prilikom radiotalasnog liftinga klijent oseti blagu toplotu na koži, a ovo je najprirodniji način da se poboljša proizvodnja kolagena. Tretman radiotalasni lifting se radi sa sondom, kojom se preko kontaktnog gela masira koža lica, vrata i dekoltea.

radiotalasni lifting lica novi sad

Šta uklanja i ko je potencijalni klijent za tretman radiotalasnog liftinga lica?

radiotalasni lifting lica aparatRadiotalasni lifting se preporučuje kod :

 • Mimičnih bora,
 • Bora na vratu i dekolteu,
 • Kesica oko očiju i opuštenih kapaka,
 • Izraženih bora na čelu,
 • Bora oko usta.

Nus pojave radiotalasnog liftinga lica i da li postoje?

Takođe, bitna napomena je da ne postoje nikakve nus pojave jer aplikovanjem gela i tretiranje sondom željene regije klijenta, ne vrši se nikakva invazivna metoda uklanjanja bora i zatezanja kože. Kompletan tretman traje oko 40 minuta u zavisnosti od veličine tretirane regije. 

Broj potrebnih tretmana radiotalasnog liftinga lica za vidljive rezultate?

Tretman radiotalasni lifting je neinvazivan, bezbolan i potpuno bezbedan. Rezultat je vidljiv nakon tretmana, ali za dugotrajnije rezultate neophodno je da se uradi serija od tri do pet tretmana. Tretmani radiotalasni lifting se ponavljaju na dve nedelje. Lifting efekat nakon završene serije tretmana radiotalasnog liftinga traje okvirno od šest do deset meseci.

Sjajno kod ovog tretmana je što su rezultati ODMAH vidljivi i to već nakon PRVOG tretmana. Tretmani se rade na svakih 10-14 dana, a održavanje nakon urađene serije je na 2 meseca.

Kontraidikacije radiotalasnog liftinga lica?

Kontraidikacije su: srčani bolesnici, maligni bolesnici, trudnice, dojilje, bolesti mišićnog i vezivnog tkiva, prisustvo metalnih implanta, infekcije hepatitis.

Tretman radiotalasnog liftinga lica podrazumeva:

 • Umivanje,
 • Piling,
 • Nanošenje lifting seruma spram potreba kože,
 • Tretiranje kože radiotalasnim aparatom,
 • Maska za lifting i ublažavanje bora,
 • Antirid i završna krema.

Nakon ovog tretmana radiotalasnog liftinga klijent može da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima. 

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS