Elektrostimulativne rukavice

Elektrostimulativne rukavice

Kada razmišljamo o tretmanima lifting lica, glavna nedoumica je kada je idealno vreme, da se startuje sa njima kako bi se usporio proces starenja. Nakon dvadeset pete godine smanjuje se proizvodnja kolagena i elastina i svaka stimulacija ovih vlakana dobrodošla je.

Elektrostimulativne rukavice su idealan lifting tretman za prve znake starenja, idealan tretman koji će osvežiti kožu lica, naglasiti konture i ublažiti bore. Prednost ovog tretmana lica je što se izuzetno pokazao za regiju oko očiju, fenomenalno ublažava sitne borice i vido umanjuje kesice i podočnjake.

Tretman elektrostimulativnim rukavicama fukncioniše po principu niskofrekventih struja i potpuno je bezbolan, prijatan i opuštajući.

krema-za-lice
elektrostimulativne rukavice

Naše dame ga često biraju pred neke važne događaje, jer sutradan imaju efekat blistavosti i zategnutosti. Može da se radi u vidu osveženja kože, kada nije potrebno ponavljanje, a za dugotrajnije lifting efekte, tretman je neophodno ponoviti tri do pet puta. U seriji, tretmani elektrostimulativnim rukavicama se rade jednom nedeljno. Serija tretmana može da se ponavlja na četiri do šest meseci.

Tretman podrazumeva:

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS