Anticelulit masaža

Anticelulit masaža

Najstarija metoda tretiranja celulita i uvek prva asocijacija za borbu sa njim je anticelulit masaža. Tradicionalno i potvrđeno rešenje upornog celulita, koji se gomila na kritičnim regijama. U Sože beauty kozmetičkom salonu anticelulit masaža se radi u kombinaciji sa limfnom drenažom.

Anticelulit masaža dovodi do razbijanja masnih naslaga u tkivu, koje i dovode do pojave celulita, a limfna drenaža omogućava da se toksini koji su prisutni izbace iz organizma i rasterete samo tkivo. Anticelulit masaža ne spada u grupu masaža za relaksaciju, ali je definitivno jedna od delotvornijih. U kozmetičkom salonu Sože beauty, masažu rade kvalifikovani terapeuti.

anticelulit masaza novi sad

Anticelulit masaža traje 30 minuta. Preporučeni broj tretmana je od 10 do 20 zavisno od stanja i problema koji imate.
Najefikasnije se pokazala kada se kombinuje sa drugim anticelulit tretmanima kao što su body wrap, presoterapija ili ultracontour touch, mada može da se primenjuje i samostalno.

Tretmani se rade svake dan, najbolje po završetku menstrualnog ciklusa. Ako ima potrebe, anticelulit masaža sa limfnom drenažom kombinuje se i sa vakuumskom drenažom, koja će delovati na dublje delove tkiva. Anticelulit masažom pored izbacivanja celulita, deluje se na zatezanje kože, topljenje masnih naslaga i preoblikovanje tela.

Zakažite svoje konsultacije

ANTICELULIT TRETMAN (MASAŽA):

  • Zavisi od stanja tela, neophodno izmedju 5-20 tretmana, u dogovoru sa Vašim terapeutom.
  • Neophodno regulisanje ishrane za maksimalno efikasne rezultate. To podrazumeva što manje ugljenih hidrata, slatkiša (i ostalih prostih šećera), gaziranih pića, sokova i konzumiranje alkohola
  • Preporuka da se tretmani rade svaki ili svaki drugi dan, u dogovoru sa terapeutom
  • Nakon pakovanja, bitno je da se klijent ne tušira u narednih 120min nakon tretmana da bi bili što efikasniji rezultati.
  • Kod uplaćenih paketa, i zakazanih tretmana, neophodno je da se klijent pojavi na zakazanom tretmanu. Ukoliko se tretman ne otkaže dan ranije, računaće se kao da je odradjen. Usled ne predvidjanje okolnosti, smrtni slučaj, bolest i td. dogovoriti sa terapeutom pomeranje termina.
POZOVITE NAS