Tretman hidratacije lica

Tretman hidratacije

Suva koza lica koja se peruta? Dehidrirana koža?

Imate utisak da sve što stavite nije dovoljno, kako bi je nahranili? 

U tom slučaju najbolji izbor za vas je tretman duboke hidratacije. Tretman hidratacije je jedan od mnogih iz Sožeovog spektra tretmana, idealan za hidrataciju i revitalizaciju  lica, koji će u samo jednom tretmanu oporaviti, ishidrirati, nahraniti i osvežiti vašu kožu.

Tretman za hidrataciju kože lica vas uvodi u čaroban svet ampula, koji će na potpuno bezbolan način nadomestiti vlagu koja joj nedostaje. Tretman hidratacije lica, koji se radi sa preparatima, bogat masažom, maskama za lice i hranljivim kremama, učiniće da koža nakon njega bude blistava i baršunasta.

hidratacija lica
hidratacija lica

Zašto nam je hidratacija važna?

Kako bi usporili proces starenja, zadržali mladalački sjaj i mekoću, neophodna je dobra hidratacija kože.

Kao što mi ne možemo bez vode, tako ne mogu ni ćelije kože bez nje. Uloga kože je da štiti organizam od štetnih spoljašnjih faktora, te je njena uloga veoma bitna, pa nam je neophodno da bude zdrava.

Jedini način da sačuvamo zdravlje i vitalnost kože je upravo dobra hidratacija.
Proizvodi koji se koriste u tretmanu duboke hidrataciju su bogati hijaluronskom kiselinom i oligosaharidima, lagane teksture, koji će nakon samo jednog tretmana oporaviti i nahraniti vašu kožu.

Hidratacija je potrebna svima, svakom tipu kože, u svim životnim periodima, u svim godišnjim dobima. Ovo je tretman kod kog nema kontraindikacija, te u njegovim fenomenalnim teksturama mogu da uživaju svi.

Preporuka je da se radi jednom u mesec dana, kako bi koža dobila sve one sastojke koji su joj potrebni da sačuva mekoću i elastičnost.
Prednost tretmana za hidrataciju lica je što nema potrebe za serijom kako bi se postigao efekat. Jedan tretman dovoljan je da u potpunosti ishidrira vašu kožu.

Preporuka je da se nakon čišćenja lica, uradi tretman hidratacije kože lica, kako bi se postigao najbolji mogući efekat.

Tretman hidratacije traje 60 minuta. Potpuno je bezbolan i izuzetno opuštajući.
Tretman hidratacije podrazumeva:

Tretman nije agresivan i klijent može da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima.

Ako ste pionir u nezi lica i pitate se od kog tretmana da krenete sa negom kože, upravo je tretman hidratacije idealan za vas.

Cena tretmana je: 6500 dinara

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS