Tretmani lica

TRETMANI LICA

Svi tretmani lica u našem studiju lepote se rade sa medicinskom i prirodnom kozmetikom.

Radimo po standardima nemačke kozmetičke kuće “BABOR” koja svojom višedecenijskim postojanjem garantuje kvalitet preparata kojim se tretmani rade.

Ono što je jako važno da odaberete za sebe najidealniji tretman. Zbog lakše pretrage, kod nas su podeljeni u grupama i to:

Čišćenje

Čišćenje lica – želite lice bez mitisera, sebuma, i deskvamiranih ćelija kože, odlučite se za tretman čišćenja lica. Pod ovu grupu tretmana spadaju sledeći tretmani: 

Hidratacija

Hidratacija – bezivotnoj i suvoj koži vraća se vlažnost i elastičnost. Koža koja sporije stari i na kojoj se bore sporije formiraju je upravo HIDRIRANA. Ne dozvolite da Vaša masna, suva ili kombinovana koža bude dehidrirana. Svi tipovi kože mogu biti dehidrirane ukoliko se ne vodi računa na pravi način. Tretmani koji su u ovoj grupi su:

Lifting lica

Stimulisanje novog kolagena, sinteza kolagena i elastina, revitalizacija kože. Učiniće da Vaše lice bude svežije, zategnutije, elastičnije, ukloniće postojeće bore i sprečiti nastanak novih. Pod ovu grupu tretmana spadaju sledeći tretmani: 

Fleke na licu i bore

Laserski tretmani

Laserski tretmani lica – laserom se uspešno tretiraju uporne akne i bubuljice, koje se iznova pojavljuju, bez oziljaka iflekica. Pored toga tretiraju se kapilarne mreze kao i pigmentacija lica. Uspešno i efikasno. Lasersko podmladjivanje – fotoenergija revitalizuje kožu, deluje na uklanjanje bora, na to da je nakon tretmana ten ujednačen i prosvetljen. U ovu grupu spadaju tretmani:

Zakažite svoje besplatne konsultacije

ZA SVE TRETMANE LICA VAŽI ISTO PRAVILO:

Da bi tretman bio potpun, neophodno je lice tretirati adekvatnom kućnom negom spram tipa kože.

Naša preporuka je uvek Babor kozmetika.

POZOVITE NAS