Higijenski tretman

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica predstavlja osnovu higijene svakog klijenta koji dolazi na tretman lica. Uklanjanje mitisera, cedjenje mitisera, uklanjanje bubuljica, čišćenje pora, ali i aktivaciju cirkulacije masažom lica su ono što se podrazumeva u okviru higijenskog tretmana.

Pre samog tretmana predlažemo da uradite konsultacije, kako bi znali da li je higijenski tretman zaista najbolji izbor za Vasu kožu i stanje u kojem se koža trenutno nalazi.

higijenski tretman lica

Svakodnevne obaveze i aktivnosti izlažu našu kožu lica slobodnim radikalima koji utiču na higijenu samog lica. Dovoljno je da ne skinemo svaki dan šminku na pravilan način, kao i da odredjeni unutrašnji uticaji deluju na našu kožu i eto problema koji je neophodno rešavati higijenskim tretmanom lica.

Pored svih unutrašnjih uticaja, kao i ličnog nemara tu su i spoljašni faktori, kao sto su vremenske prilike, ali i prašina i duvanski dim koji utiču na nečistu kožu lica.

Komercijalizovani proizvodi, kao što je npr. micelarna voda nije dovoljan preparat da od svih gorenavedenih uticaja očisti Vasu kozu nakon samo jednog dana.

Zamislite ako mesecima ili čak godinama koristite preparat koji jednostavno ne očisti sve sa kože lica koliko je lako da se formiraju mitiseri i akne. Čišćenje mitisera kod kozmetičara je stvar koju mi preporučujemo da radite kozmetički tretman jednom mesečno ili na mesec i po dana u zavisnosti od stanja kože i navika klijenta.

Higijenski tretman lica – šta je to?

Higijenski tretman lica u našem salonu lepote Sože beauty podrazumeva sledeću proceduru: umivanje, masažu lica, enzimski piling, parenje, ceđenje, dezinfenkciju ozonom, ampula spram tipa kože, maska i krema za umirenje.

Ono što je takodje benefit higijenskog tretmana u našem salonu je što možete da odradite i dijagnostiku lica DERMAVIZUALIZER aparatom, pre samog tretmana i budete sigurni da je higijenski tretman ono što vam treba.

osnovni tretman lica novi sad

Higijenski tretman lica – zašto?

Tretman čišćenja lica od mitisera tj. higijenski tretman lica ima prvi “zadatak” da očisti Vaše lice od suvišnog sebuma, nečistoća, izumrlih celija, mitisera, ali i da pripremi Vaše lice za negu kože lica i naredne tretmane, bilo da je u pitanju hidratacija ili podmladjivanje.

Samom procedurom koja je prethodno ustanovljena u našem sistemu rada, pokrećemo proizvodnju kolagena i elastina. Masaža lica je glavni “krivac” za ponovnu proizvodnju kolagena i elastina koja se polako usporava posle 25 godine i utice na opustanje tonusa i pojave bora.

U našem salonu se svi tretmani lica novi sad rade isključivo  medicinskom kozmetikom, tako i higijenski tretman. Medicinska kozmetika daje maksimalne rezultate, a vaše lice umiruje sve do te granice da možete bezbrižno nastaviti svoj ostatak dana bez crvenila kože i krastica zbog maske koju koristimo.

Preporuka od strane stučnog lica kao što je adekvatna kućna nega spram tipa vaše kože je takodje benefit koji vam pruža naš salon, jer naša saradnja se nastavlja i nakon urađenog tretmana lica.

Kozmetičar u salonu lepote Sože beauty pri radu higijenskog tretmana lica rade sledeće:

Za koga je higijenski tretman lica?

Tretman je namenjen bukvalno svim uzrastima. Higijenski tretman lica je tretman koji pruža čistu, zdravu i negovanu kožu. Svi oni koji nikad nisu bili kod kozmeticara i žele da uklone bubuljice i mitisere sa kože svog lica trebalo bi da svoju negu započnu upravo sa higijenski tretmanom.

Idealno vreme za početak tretman je od puberteta, pa sve do penzionerskih dana, jer se sebum i nečistoće konstatno nakupljaju na koži našeg lica i potrebno ih je uklanjati na dnevnom nivou u kućnim uslovima, ali i profesionalno kod kozmetičara barem jednom mesečno spram stanja vaše kože.

Klasičan (osnovni) higijenski tretman lica u našem salonu rade: Ženja, Jovana i Marija.

Cena tretmana je: 5500 dinara

Zakažite svoje konsultacije

HIGIJENSKI TRETMAN LICA:

  • 24h nakon tretmana, NE PREPORUČUJE SE: šminkanje, odlazak u saunu, solarijum, bazen niti bilo kakve treninge (aktivne ili rekreativne)
  • Kako bi efekat tretmana bio potpun, neophodno je koristiti kućnu negu. Mi GARANTUJEMO samo za preparate kućne nege kozmetike sa kojom mi radimo. Odričemo se odgovornosti za preparate koje klijent koristi van preporuke kao i reakcije kože na iste.
  • Tretmani se rade u rasponu od mesec dana do tri meseca, zavisi od stanja i tipa kože, u dogovoru sa kozmetičarem
  • Kako bi se sačuvao kvalitet kože neophodno je da kod kuće samostalno NE DIRATE lice, da ne cediti bubuljice niti mitisere
  • Ako je bubuljica upaljena možete joj pomoći da se osuši uz pomoć DERMATOL PRAH, al nikako NE DIRATI.
  • Ako klijent odluči da samostalno cedi mitisere, akne, bubuljice, kozmetičar kao ni Sože beauty D.O.O. Novi Sad ne snosi odgovornost za nezadovoljavajuće rezultate klijenta
POZOVITE NAS