O nama

Nastali smo oktobra 2014 godine. Od starta se trudimo da svaki deo sebe uložimo u ovu fenomenalnu priču i klijenti to osete. Stručnost, samopouzdanje i odgovornost ka poslu koji se obavlja.

– Ukoliko želite da budete negovani i zadovoljni –
– Želite da budete relaksirani –
– Odvojite vreme za sebe i iskoristite ga na najbolji mogući način –

Ovo je naš tim:

Ženja Trbojević

Ja sam Ženja Trbojević, a moja ljubav su nega lica i tela. Ne znam koliko je moguće tu ljubav dočarati putem sajta, ali moj muž je odlučio da me digitalizuje, pa neka ovo bude naše „upoznavanje pre upoznavanja.“

Po struci sam kozmetičar, fizioterapeut i diplomirani psiholog.

U srednjoj školi sam počela da stičem prva radna iskustva u masaži i kozmetičkim tretmanima i već tada sam uvidela koliko nega i spoljašnja lepota mogu da utiču na naš unutrašnji mir.

Onda sam kao student psihologije shvatila koliko je sve to ustvari povezano, i kako ljubav prema sebi i unutrašnja lepota lako izbijaju na površinu.

Kao rezultat, nastao je Sože Beauty, salon za negu lica i tela, vaše mesto za ljubav prema sebi. 

JOVANA STEFANOVIĆ

Moje ime je Jovana, rođena sam 26.06.1998. Završila sam medicinsku školu ‘7.aprl’ u Novom Sadu.
Oduvek sam pokazivala interesovanje za negu tela i lica, otuda želja da završim školu za fizioterapeuta i dalje se usavršavam za kozmetičara. Posle dosta poslova i vremena, put me je ponovo odveo do Sožea, ovog puta ne kao klijenta, nego člana kolektiva. I konačno sam na mestu u kome sam se pronašla u potpunosti.

MARIJA NIKOLIĆ

Moje ime je Marija Nikolić, rođena sam 03.05.1990. u Požarevcu, završila sam Srednju Medicinsku školu u Požarevcu, Visoku medicinsku školu u Ćupriji i kozmetičku školu u Beogradu. Promenila sam dosta gradova i mesta zaposlenja, dok se konačno nisam skrasila u Novom Sadu i Sože beauty salonu sa timom koji izvlači iz mene sve najbolje i uz koji se konstantno usavršavam.

 

 

SOŽE BEAUTY sarađuje sa  i francuskom kozmetičkom kućom Ericson Laboratoire koje već dugi niz godina osvajaju prve nagrade na prestižnim svetskim sajmovima kozmetike.

U prostorijama našeg studija lepote možete da pronađete idealan tretman za negu Vašeg lica i tela, a našom stručnošću i konstatnim usavršavanjem činimo da svaki klijent dobije pre svega pravi savet, pa tek onda vrhunsku uslugu.

Mnogi nas hvale, dođite i Vi da se uverite u naš kvalitet.

Uz nas lepota je večna

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS