Tretman za osetljivu kožu

Osetljiva koža

Termin osetljiva koža, koristi većina klijenata, kada želi da upozori na svoje specifično stanje. Svakako kada se obavi pregled kože ustanovi se njena tačna problematika.

 

Konkretno, ovaj tretman namenjen je osobama sa rozaceom, kuperozom ili osobama čija je hidrolipidna barijera narušena.

Koža koja ima izraženu kapilarnu mrežu, kao i vidljivo crvenilo, zahteva specifičan i jedinstven pristup. 

Tretman za cilj ima da nahrani kožu, ojača zaštitnu barijeru i umiri crvenilo i svrab, blagim preparatima, namenjenim osetljivoj i iziritiranoj koži. 


Ako vas koža pecka i svrbi, čak i kada ništa ne stavite na nju, ako se peruta, ako se na koži primećuju sitne crvene bubuljice, a prilikom umivanja čak vam i voda smeta, ovaj tretman je idealan za vas. 


Nanose se preparati bogati alantoinom i pantenolom koji će umiriti neprijatni osećaj zatezanja, hijaluronskom kiselinom koja će  ishidrirati kožu, ali i peptidima, kako bi usporili proces starenja. 

Tretmani za osetljivu kožu
Tretmani su neinvazivni, bogati umirujućim preparatima koji se nanose kroz blagu masažu i vraćaju koži sjaj.

Tretmani mogu da se rade u seriji od 3 ponavljanja, jednom nedeljno, kada je crvenilo veoma izraženo, a koža potpuno dehidrirana ili da se radi samo jedan tretman, po potrebi, kada želite da nahranite kožu. 


Tretman za osetljivu kožu preporučuje se i nakon agresivnih procedura, kao što su dermapen, laserski tretmani ili hemijski pilinzi. Takođe, ako ste malo preterali sa upotrebom agresivnih sastojaka na koži, pa vam lice deluje spaljeno, a koža duže vreme crvena, ovaj tretman oporaviće je i vratiti u ravnotežu.

U Sože beauty salonu lepote, tretman za osetljivu kožu radi se sa kozmetičkim preparatima, koji će umiriti i relaksirati kožu, vratiti joj elastičnost i sjaj.

Nakon tretmana klijent dobija preporuku kućne nege kako bi produžili postignute rezultate i zaštitili kožu od spoljnih uticaja.

osetljiva koza
tretman za osetljivu kozu novi sad
tretman za osetljivu kozu

Tretman za osetljivu kožu podrazumeva:

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS