Male tajne za lice bez bora sa različitih krajeva sveta

Sože Beauty Novi Sad

Male tajne za lice bez bora sa različitih krajeva sveta

Da li ste primetili kako su Indijkama savršeno glatka i mladolika lica, skoro u potpunosti bez bora? Zahvalnost za to ide đumbiru, čiji sastojak gingenol održava lice elastičnim, a antibakterijska svojstva čuvaju lice.

Svaka žena želi da izgleda što je lepše moguće, i za to postoje mnogi preparati i tretmani, međutim, ništa nije bolje od prirodnih načina. Dokazano je da pilinzi i čajevi mnogo pomažu. Lice bez bora žene u Indiji duguju napitku od đumbira.

Pozitivni efekti su snažni, jer deluje antibakterijski, a sastojak gingenol održava lice elastičnim. Biljka noni je najviše zastupljena u Polineziji i pomaže koži sklonoj aknama, a koristi se u obliku soka ili čaja. Počnite dan kao žene iz Indije koje prvo popiju čaj od đumbira.

Pomešajte đumbir i med i napravite čaj koji podstiče obnavljanje kolagena i smanjuje upale. Ekstrakti grožđa su popularni u Francuskoj. Semenke grožđa su zaslužne za svež izgled. Prema naučnim istraživanjima, ekstrakt iz njih sprečava oštećenja ćelija nastalih tokom zračenja i delovanja slobodnih radikala. Nekoliko puta jače deluje od vitamina C i E.

Za mladolikost Kineskinja je u velikoj meri zaslužan zeleni čaj, koji potiče iz ove zemlje. Osim što poboljšava celokupno zdravstveno stanje, sprečava i nastanak bora. Koristi se u kombinaciji sa belim čajem. Smesa se pravi od tri kašičice kuvanog belog čaja i tri kašičice zelenog. Nanese na lice i drži 15 minuta, a nakon toga ispere.

Takođe, svi smo čuli za noni sok, koji je poslednji trend u kozmetičkoj industriji. Svi modeli postali su ludi za ovim proizvodom, a u Polineziji se već hiljadama godina koristi kao preparat protiv starenja i za hidrataciju kože. Kako bi koža bila što duže mlada potrebno joj je pružiti adekvatnu negu.

To ne znači opteretiti kožu jakim kremama i preparatima koji se provlače po reklamama. Uzmite iz prirode sve što možete i priuštite koži najbolje.

U studiju lepote Sože beauty tretmani se rade sa organskom kozmetikom koja ne sadrži parfeme, parabene i mineralna ulja. Imamo različite tretmane za svaki tip kože. Od čišćenja lica do anti aging programa. Bitno je misliti na sebe i biti zadovoljan sobom!

Ženja Trbojević

Ženja Trbojević

Kozmetičar, fizioterapeut i diplomirani psiholog
osnivač i vlasnik Sože beauty DOO

Više o autoru

Related posts

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS