Procedure za rad, obaveštenja i upustvo za korišćenje vaučera

PROCEDURE ZA RAD , OBAVEŠTENJA I POLITIKA POSLOVANJA SOŽE BEAUTY D.O.O. NOVI SAD

DERMAPEN LICA ILI DERMAPEN TELA:

  • Nakon tretmana NIKAKO ne koristiti agresivne preparate ( gelove za umivanje/tuširanje, kreme, serume)
  • Nanošenje pudera se ne preporučuje u periodu od tri dana od urađenog tretmana, dok se koža ne regeneriše.
  • Kozmetičar odgovorno stoji samo iza preparata koje je preporučio klijentu (pantenol gel, odgovarajuću kremu, bornu kiselinu). Ukoliko klijent samostalno odredi preparate za negu kože nakon tretmana, kozmetičar ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne reakcije kože na iste.
  • NE PREPORUČUJE se izlaganje Suncu/solarijumu 30 dana nakon tretmana.
  • Ne raditi tretman ako ste u :
  • Drugom stanju, dojilja, onkološki pacijent, epileptičar ili dijabetičar
  • Tretmani se rade na dve do tri nedelje u dogovoru sa kozmetičarem
  • Neophodno je ispoštovati period od 2-3 nedelje za najbolje moguće rezultate, ukoliko se tretmani ne rade u dogovorenom vremenskom periodu, kozmetičar kao ni Sože beauty D.O.O. Novi Sad, ne odgovaraju za nezadovoljavajući rezultat klijenta. (NPR. ako se tretman ponavlja jednom u 3 meseca)
  • Tretman NIPOŠTO ne kombinovati sa laserskim tretmanima, hemijskim pilinzima i voćnim kiselinama, kao ni bilo koji drugi invazivni tretman lica.

LASERSKA EPILACIJA I LASERSKI TRETMANI LICA:

  • NE PREPORUČUJE se izlaganje Suncu/solarijumu 30 dana nakon tretmana.
  • Ne raditi tretman ako ste u :
  • Drugom stanju, dojilja, onkološki pacijent, epileptičar ili dijabetičar
  • Tretmani se rade na 30 dana u dogovoru sa kozmetičarem
  • Neophodno je ispoštovati period od 30 dana za najbolje moguće rezultate, ukoliko se tretmani ne rade u dogovorenom vremenskom periodu, kozmetičar kao ni Sože beauty D.O.O. Novi Sad, ne odgovaraju za nezadovoljavajući rezultat klijenta. (NPR. ako se tretman ponavlja jednom u 3 meseca)
  • Nakon laserskih tretmana epilacije, nikako ne sme da se radi depilacija voskom, epilatorom, pastom. U obzir dolazi samo skidanje dlačica depil kremom i brijačem.
  • Ukoliko se uplati paket od 6 tretmana, neophodno je da se rok tretmana ispoštuje, da se klijent pojavi na zakazanom terminu, zbog nemogućnosti refundacije novca. U slučaju nepredvidjenih okolnosti (smrtni slučaj, bolest) obavestiti kozmetičara i dogovoriti novi termin.
  • NEOPHODNO je da ne postoji hormonski disbalans klijenta ili da se drže pod kontrolom u dozvoljenim granicama kako bi tretman bio uspešan. (NPR. Ukoliko je granica vrednosti 2, a Vaš rezultat je 4, 5 neophodno je da dovedete u dozvoljenu granicu kako bi efekat tretmana bio potpun). U drugim situacijama kozmetičar kao i Sože beauty D.O.O. Novi Sad ne snose nikakvu odgovornost za nezadovoljavajuće rezultate klijenta.

MEZOTERAPIJA LICA I MEZOTERAPIJA TELA:

  • Nakon tretmana ne koristiti agresivne preparate (gelove za umivanje/tuširanje, pilinge, kreme) 24h
  • Naredna 24h od momenta kad je urađen tretman se ne preporučuje upotreba saune, treniranje, džogiranje, upotrebu bazena.
  • Prilikom tretmana moguća je pojava modrica. Ukoliko dodje do pojave modrica obavezno naneti na iste preparat koji Vam kozmetičar preporuči (hepatrobmin, bioderma arnica) kako bi ih umirila.
  • Postoji mogućnost i za pojavu otoka. U konsultaciji sa kozmetičarem zatražiti preporuku za preparat kako bi se isti uklonili.
  • Mezoterapija lica / tela se ponavljaju na nedelju dana ili ređe u zavisnosti od problema i da li je u pitanju mezoterapija lica ili tela.
  • Broj tretmana zavisi od „problematike“ i u konsultacijama sa kozmetičarem.

PAKETI TRETMANA TELA ILI TRETMANA LICA:

  • Klijent koji se odluči za paket tretmana koji su u ponudi Sože beauty D.O.O. Novi Sad je u obavezi da tretmane uradi u dogovorenom roku kako bi efekat bio potpun.
  • Ukoliko klijent zakaže termin i ne pojavi se u dogovoreno vreme iz samo sebi poznatih razloga, a pritom ne otkaže termin dan ranije (zaboravljen termin, hitan put za koji je klijent znao i pre 7 dana, traženja parkinga, itd itd) termin se smatra iskorišćenim i paket je umanjen za taj tretman. MI CENIMO VAŠE VREME, MOLIMO I VAS DA CENITE NAŠE.
  • U slučaju nepredviđenih okolnosti (smrtni slučaj, bolest) neophodno je javiti se kozmetičaru i pomeriti termin.
  • Da bi efekat tretmana u paketu bio potpun neophodno je prihvatiti preporuku kozmetičara u savetima regulisanja ishrane, fizičke aktivnosti i ostalih „navika“ koje mogu da prouzrokuju nezadovoljavajuće rezultate klijenata.

ANTICELULIT TRETMAN (MASAŽA):

  • Zavisi od stanja tela, neophodno izmedju 5-20 tretmana, u dogovoru sa Vašim terapeutom.
  • Neophodno regulisanje ishrane za maksimalno efikasne rezultate. To podrazumeva što manje ugljenih hidrata, slatkiša (i ostalih prostih šećera), gaziranih pića, sokova i konzumiranje alkohola
  • Preporuka da se tretmani rade svaki ili svaki drugi dan, u dogovoru sa terapeutom
  • Nakon pakovanja, bitno je da se klijent ne tušira 120min za što bolje rezultate.
  • Kod uplaćenih paketa, i zakazanih tretmana, neophodno je da se klijent pojavi na zakazanom tretmanu. Ukoliko se tretman ne otkaže dan ranije, računaće se kao da je odradjen. Usled ne predvidjanje okolnosti, smrtni slučaj, bolest i td. Dogovoriti sa terapeutom pomeranje termina.

HIGIJENSKI TRETMAN LICA:

  • 24h nakon tretmana, NE PREPORUČUJE SE: šminkanje, odlazak u saunu, solarijum, bazen niti bilo kakve treninge (aktivne ili rekreativne)
  • Kako bi efekat tretmana bio potpun, neophodno je koristiti kućnu negu. Mi GARANTUJEMO samo za preparate kućne nege kozmetike sa kojom mi radimo. Odričemo se odgovornosti za preparate koje klijent koristi van preporuke kao i reakcije kože na iste.
  • Tretmani se rade u rasponu od mesec dana do tri meseca, zavisi od stanja i tipa kože, u dogovoru sa kozmetičarem
  • Kako bi se sačuvao kvalitet kože neophodno je da kod kuće samostalno NE DIRATE lice, da ne cediti bubuljice niti mitisere
  • Ako je bubuljica upaljena možete joj pomoći da se osuši uz pomoć DERMATOL PRAH, al nikako NE DIRATI.
  • Ako klijent odluči da samostalno cedi mitisere, akne, bubuljice, kozmetičar kao ni Sože beauty D.O.O. Novi Sad ne snosi odgovornost za nezadovoljavajuće rezultate klijenta.

OVIM PUTEM PODRAZUMEVAMO DA STE OBAVEŠTENI O SVIM MOGUĆNOSTIMA I REAKCIJAMA KOŽE LICA I TELA NAKON IZVRŠENIH TRETMANA LICA ILI TELA. SVAKA PREPORUKA NAŠIH ZAPOSLENIH JE DA TRETMAN KOJI STE URADILI BUDE EFIKASAN U POTPUNOSTI.

POLITIKA SIGURNOSTI INFORMACIJA

1. NAMENA

Namena sigurnosti upravljanja informacijama je da obezbedi i zaštiti informacije i imovinu od svih pretnji, bilo internih ili eksternih, slučajnih ili namernih kroz uspostavljanje, implementaciju, izvršavanje, nadziranje, preispitivanje, održavanje i poboljšanje sistema upravljanja sigurnošću informacija. Implementacija ove politike i pravila je važna za održavanje integriteta informacionog sistema za pružanje usluga osoblju Organizacije i drugim zainteresovanim stranama.

Politika obezbeđuje i garantuje:
– informacije će biti zaštićene od neovlašćenog pristupa istim
– održavaće se poverljivost informacija
– informacije neće biti otkrivene neovlašćenim osobama bilo slučajnim ili namernim aktivnostima
– integritet informacija će se sačuvati kroz zaštitu od neovlašćene izmene
– mogućnost pristupa i izmene informacija ovlašćenim licima kada je to potrebno.
– biće obezbeđena usaglašenost sa svim kontrolnim i zakonskim zahtevima.
– podrška politici kroz kontinualne poslovne planove koji će se određivati, održavati i testirati u stalnom praktičnom radu
– obuka se obavlja kroz sve organizacione delove Sože Beauty-ja
– sve povrede sigurnog rukovanja informacijama će se razmatrati i istražiti
– sve povrede sigurnosti će se dokumentovati i istražiti

2. PODRUČJE PRIMENE

Svi zaposleni su odgovorni za implementaciju politike sigurnosti i zaštite informacija i moraju da pruže podršku upravnim organima koji su propisali politiku i pravila.

3. CILJEVI

– Zaštita informacione imovine
– Pružanje pouzdane informacije zaposlenima i čuvanje njihove poverljivosti u svim slučajevima pristupa postojećim informacijama.

Ova Politika objavljuje se na sajtu kompanije i dostupna je svim zainteresovanim stranama. Sa politikom su upoznati svi zaposleni i lica koja rade pod kontrolom Sože Beauty D.O.O. Novi Sad. Politika se revidira na godišnjem nivou od strane rukovodnog tima SOŽE BEAUTY D.O.O. Novi Sad

OTKAZIVANJE ILI PROMENA TERMINA

  1. Ukoliko je klijent sprečen da dodje na zakazani termin obavezan je da otkaže ili pomeri termin javljanjem odgovornom licu u Sože beauty D.O.O.
  2. Nepojavljivanjem i nejavljavanjem na pokušaj ostvarivanja kontakta, termin se smatra nevažećim i klijent gubi priliku da ponovo zakaže novi.
  3. “Viša sila”, na koju niko ne može da utiče, a koja utiče na nepojavljivanje i nejavljanje se odnosi na neki spoljašnji događaj koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti.
  4. U slučaju otkazivanja ili promene klijent je obavezan da to uradi 2-3 dana unapred kako bi imali vremena za reagovanje.MOLIMO SVE KLIJENTE DA CENE NAŠE VREME I POSAO, KAO ŠTO MI CENIMO NJIHOVO.

NAŠA POLITIKA CENA

  1. Cenovnik je transparetan i javan na našem sajtu www.sozebeauty.com/cenovnik
  2. Sve cene su formirane spram propisanih procedura utroška materijala po odluci Sože beauty D.O.O. Novi Sad
  3. Cene kozmetike su identične kao i dobavljača REPREZENT D.O.O. Beograd koji je glavni distributer “BABOR” kozmetike za Srbiju.
  4. Cenovnik možete pogledati javno i na našoj Facebook stranici www.facebook.com/sozebeauty .
  5. Svi tretmani se rade originalnom kozmetikom “BABOR” i “WORLD DERMIC” spram kojih je i kreiran cenovnik za negu lica i tela.
  6. Korekcija cena je moguća isključivo prilikom  uplate paketa tretmana koji se definišu sa osobljem SOŽE BEAUTY D.O.O. Novi Sad.
  7. Plaćanje se vrši u tri načina: Keš, platnim karticama ili fakturom. U sva tri slučaja, uplate primamo isključivo u dinarima (RSD).
  8. Za svaku pruženu uslugu ili prodati proizvod, po Zakonu Republike Srbije (“Sl. glasnik RS”, br. 135/2004 i 93/2012) izdaje se fiskalni račun koji se uručuje klijentu, a koji je obavezan da isti zadrži i po izlasku iz objekta pravnog lica SOŽE BEAUTY D.O.O. Novi Sad.

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE VAUČERA

  1. Vaučer se mora iskoristiti u roku definisanom na vaučeru
  2. Neophodno je 7 do 10 dana unapred zakaziti tretman (termin)
  3. Ako se korisnik vaučera ne pojavi na zakazanom terminu, vaučer se smatra iskorišćenim
  4. Korisnik je obavezan da na zakazan termin dođe sa vaučerom koji treba da iskoristi
  5. U slučaju nemogućnosti (bolest, smrtni slučaj…) da se vaučer iskoristi u definisanom roku vaučera, potrebno je obavestiti izdavaoca vaučera kako bi se izvršio povrat sredstava u vrednosti vaučera koji je uplaćen ili da se pomeri rok u dogovoru korisnika i izdavaoca vaučera.
  6. Kupac vaučera dobija odštampano upustvo koje je dužan da preda krajnjem korisniku vaučera, kako bi korisnik vaučera bio upoznat sa svim prethodno navedenim upustvima.

OVIM PODRAZUMEVAMO DA STE UPOZNATI SA SVIM USLOVIMA I UPUTSTVIMA KAKO SE VAUČER KORISTI.

POZOVITE NAS