Ženja Trbojević

About Ženja Trbojević

Ženja Trbojević

Strukovni kozmetičar, fizioterapeut, diplomirani psiholog.

Rođena 20.03.1990. godine u Somboru. U Somboru završava osnovnu školu, a svoje obrazovanje za fizioterapeuta ostvarila je SMŠ “Dr. Ružica Rip” u Somboru. Nakon toga seli se za Novi Sad i upisuje fakultet “Lazar Vrkatić” smer poslovna psihologija na kojem i diplomira 2012 godine.

Još od srednje škole počinje da stiče iskustvo radeći masaže privatno za džeparac, gde stiče radnu naviku i odluku da upravo kozmetologija i fizioterapija postane njen životni pravac. Paralelno pored sticanja obrazovanja u državnim institucijama stiče znanje i sertifikate privatnih edukativnih centara u polju kozmetičke nege lica i tela. Kao vlasnica brojnih sertifikata odlučuje da svoje ogromno znanje i iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna kvalitetna i pravilna nega.

2014. godine zaplovljava u vode preduzetništva i sa svojih 24 godine postaje vlasnik i osnivač Sože beauty D.O.O. iz Novog Sada.

DA BI BIO USPEŠAN U SVOM POSLU, MORAŠ VOLETI TO ŠTO RADIŠ, BITI ISTRAJAN I ULAGATI I POSLEDNJI ATOM SNAGE U NJEGA. SVAKA DRUGAČIJA POSTAVKA VODI U AMBIS.