Prednosti gipsanih bermuda

Sože Beauty Novi Sad

Prednosti gipsanih bermuda

Celulit je deformitet izražen kod žena, gde zbog nagomilavanja masnoća i toksina ispod kože, vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti koji podsećaju na pomorandžinu koru. Nastaje kao poremećaj mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Celulit se kao i mi sami, raduje slatkišima, masnoj hrani, udobnim foteljama i finim koktelima.

Takođe, nedostatak aktivnosti, stres, pušenje, tesna odeća, ali i genetika mogu uticati na njegov nastanak. Bezbroj timova u svetu, svakodnevno, u svojim laboratorijama rade na tome da pronađu preparat koji će se što uspešnije boriti protiv ovog problema. Opšte je poznato da je celulit najrasprostranjenija bolest savremenog čoveka.

On predstavlja uvećanje masnih ćelija i nagomilavanje vode u predelu regije dermisa i hipodermisa. Kada masne ćelije narastu one gube oblik i strukturu i ispoljavaju se u vidu izgleda “narandžine kore” na površini kože. Kad govorimo o celulitu, moramo napraviti razliku od povećanja telesne težine ili gojaznosti.

Zajedničko im je jedino povećanje broja i veličine masnih ćelija koje su kod gojaznosti drastično uvećane, a kod celulita je samo poremećena njihova funkcija.

Mehanizam nastanka celulita je jednostavan, međutim, oslobađanje od njega je dugotrajan i komplikovan proces. Postoji mnogo metoda kako preparativnih tako i aparativnih koje su u službi borbe protiv celulita. U mnogim istraživanjima, gipsane bermude su se izdvojile kao veoma efikasno sredstvo u borbi protiv celulita.

Gipsane bermude su jedan od najpopularnijih Body wrap oligoesencijalnih tretmana kojim rešavamo mnoge estetske probleme u cilju detoksikacije, izbacivanja viška tečnosti pomešane sa masnoćom i postizanja idealne figure.

Naročito se preporučuju osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti, lokalizovanih edema, za tretiranje edematoznog celulita, lokalizovanih masnih naslaga i za zatezanje kože. Koriste se i kod gubitka elastičnosti kože i kod gojaznosti, te za učvršćivanje opuštene kože.

Značajno je to, što su rezultati odmah vidljivi, obim je već posle prvog tretmana manji, jer oligoelementi i aktivni sastojci u ovoj kombinaciji imaju veoma značajnu ulogu u funkciji aktivatora. Oni pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci, apsorbuju tečnost, so i masnoću, imaju samozagrevajući efekat pa dolazi do razgradnje masnog tkiva i celulita u zonama koje tretiramo.

Ovaj oligoesencijalni tretman pokreće metabolizam, tonira kožu, smanjuje edematozni (površinski) celulit, a fibrozni (dubinski) izbacuje na površinu, odakle se drugim anticelulit tretmanima lakše uklanja, a masno tkivo razgrađuje u zonama koje tretiramo.

Ono što je veoma važno naglasiti je da se pomoću gipsanih bermuda na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa višak kilograma i zateže koža. Ovo je drenažni tretman koji pomoću oligoelemenata koje sadrži (silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe, cink) prirodnim putem i bez skalpela telo oblikuje po želji, jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. Rezultati su odmah vidljivi.

Bitno je istaći da je ovo potpuno bezbolan i bezdedan tretman. Nema oštećenja ni kože, ni kostiju, niti nepovoljnih dejstava na organizam. Čak i osobe koje imaju izražene vene, mogu da rade ovaj tretman! Nema ograničenja ni u godinama. Bukvalno svi koji žele da oblikuju svoju figuru, mogu to da urade pomoću gipsanih bermuda.

Gipsane bermude se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.

U studiju lepote Sože beauty gipsane bermude se rade sa italijanskim preparatima kozmetičke kuće Nactive. Svi preparati su originalni, bez ubacivanja i dodavanja nekih sličnih praparata. I ne dozvolite da Vas pređu, gipsane bermude nisu isto što i tretman algama ili blatom, to je potpuno nešto drugačije.

Studio lepote Sože beauty Vam je na raspolaganju za sve informacije! Ne dozvolite da Vas lepo vreme iznenadi, dočekajte leto spremne i zategnute! Ne dozvolite da Vam celulit narušava samopouzdanje, rešite ga se!

Ženja Trbojević

Ženja Trbojević

Kozmetičar, fizioterapeut i diplomirani psiholog
osnivač i vlasnik Sože beauty DOO

Više o autoru

Related posts

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS