Pobedite sumorne dane i budite zadovoljne sobom

Sože Beauty Novi Sad

Pobedite sumorne dane i budite zadovoljne sobom

Sumorno i kišno vreme uglavnom loše utiču na naše raspoloženje. Pogotovo što je danas ponedeljak i znamo da moramo da se vratimo radnim zadacima. Bitno je da u svakom momentu znamo da pobedimo loše raspoloženje i ugodimo sebi.

Da budemo zadovoljne sobom i zračimo pozitivnom energijom, jer jedino tada bićemo uspešne u svemu što radimo. Nekoliko stvari koje ću navesti, može Vam pomoći da se osećate bolje i pobedite sivilo. Sve ono što možete da uradite za deset minuta i popravite raspoloženje!

MEDITIRAJTE

Pronađite mirno mesto, zatvorite oči i duboko dišite i razbistrite misli.

VEŽBAJTE

Ne možete stići do teretane za deset minuta, ali i kod kuće možete odraditi sjajne vežbe za vrlo kratko vreme. Pronađite šta Vam odgovara i krenite bez izgovora!

NAZOVITE DRAGU PRIJATELJICU

To možda nije mnogo vremena, ali gledajte na to ovako- bolje išta nego ništa. Nazovite najbolju prijateljicu i iskoristite vreme za malo razbibrige.

MASAŽA

Masaža će Vam svakako prijati kada ste napeti i pod stresom. Čvorići i napetost nestaju posle masaže, a telo postaje rasterećeno.

POČASTITE SE LEPIM OBROKOM

Pojedite pravi obrok. Bitno je da ga započnete i završite u miru

RAZMAZITE SE

Za deset minuta nećete dobiti luksuzni spa tretman, ali maska za lice ili oko očiju sasvimće dobro doći. Isprobajte mešavinu ovsenih pahuljica, jogurta i meda- ostavite na licu deset minuta i isperite mlakom vodom. To će Vam podmladiti i očistiti lice.

SLUŠAJTE MUZIKU

Za deset minuta možete poslušati nekoliko svojih omiljenih pesama. Slušanje muzike oraspoložiće Vas i dati Vam dodatnu energiju.

ČITAJTE

Osim ako ne čitate jako brzo, nećete stići da pročitate celo poglavlje romana, ali uvek možete prelistati omiljeni časopis. Biće to lep desetominutni beg. Uvek je bitno pronaći nešto što Vas čini srećnim i zadovoljnim. Bitno je osluškivati svoje telo i pratiti ga.

Ukoliko želite da pobegnete od stvarnosti i date oduška svom telu i licu, studio lepote Sože beauty Vam je na raspolaganju. Različiti tretmani lica i tela, prijatan ambijent i opuštajuća atmosfera učiniće da se osećate bolje, zadovoljnije sobom i rasterećenije.

Sama činjenica da nešto radite za sebe popraviće Vam raspoloženje. Mi smo tu kako bi Vi bili srećni, rasterećeni i zadovoljni sobom!

Ženja Trbojević

Ženja Trbojević

Kozmetičar, fizioterapeut i diplomirani psiholog
osnivač i vlasnik Sože beauty DOO

Više o autoru

Related posts

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS