Koja eterična ulja prijaju Vašem horoskopskom znaku

Sože Beauty Novi Sad

Koja eterična ulja prijaju Vašem horoskopskom znaku

Mnogi vole da se opuštaju uz eterična ulja. Možda ste primetili da Vam neka eterična ulja posebno prijaju i opuštaju Vas. To nije slučajno. Svaki horoskopski znak ima određenu notu koja mu prija, koja ga opušta, utiče na njegov intelekt i koncentraciju. Proverite koje eterično ulje prija baš Vama!

OVAN
Hrabri, ambiciozni, samouvereni, impulsivni, energični Eterična ulja koja podržavaju zdravlje i vatrenu prirodu ovog znaka su ruzmarin i limun, dok su lavanda i nana za njihovo umirenje.

BIK
Pouzdani, odlučni, lojalni, praktični, osetljivi, nežni, tvrdoglavi Eterična ulja koja koja neguju njihovu senzualnu prirodu su afrodizijaci paculi i ylang ylang. Ulja koja ih opuštaju i umanjuju njihovu tvrdoglavost su iglice bora i lavanda.

BLIZANCI
Živahni, duhoviti, pričljivi, prilagodljivi Eterična ulja koja poboljšavaju njihove misli i fokusiranje su bosiljak, bergamot i grejp.

RAK
Emotivni, osetljivi, nežni, saosećajni Eterična ulja koja im donose mir i spokojstvo su lavanda i ylang ylang. Eterična ulja koja podstiču njihov intelekt i koncentraciju su nana i ruzmarin.

LAV
Samouveren, dominantan, kreativan, pun entuzijazna, ekstrovertan Ulja koja podržavaju vatrenu prirodu lava su žalfija i ylang ylang. Ulja koja su dobra za njihovo zdravlje su čajno drvo, eukaliptus i nana.

DEVICA
Inteligentna, praktična, uredna, organizovana Esencijalna ulja koja podstiču njihovu mentalnu aktivnost su nana, ruzmarin i limun. Ulja koja ih opšstaju i umiruju su lavanda i ylang ylang, a ulja koja smanjuju njihovu kompulsivnu potrebu za organizacijom su žalfija i lavanda. Za smanjenje nervoze i uzbuđenja korisni su bergamot, lavanda i bosiljak. Ulja koja podržavaju njihovo zdravlje su limun i grejp.

VAGA
Šarmantne, romantične, društvene, diplomate, ljubazne, saosećajne Ulja koja podstiču kreativnost i nove ideje su ruzmarin, eukaliptus, nana, bosiljak. Eterična ulja za harmoniju i mir su lavanda i žalfija. Ulja za hrabrost i druženje: iglice bora, bergamot i narandža.

ŠKORPIJA
Strastvene, odlučne, intuitivne, lojalne, posesivne Ulja koja podstiču njihovu seksualnost i senzualnost su lavanda i ylang ylang. Ulja koja umiruju njihovu destruktivnu stranu su žalfija, lavanda, limun i iglice bora.

STRELAC
Avanturisti, zabavni, slobodni, nezavisni, optimisti, idealisti Eterična ulja koja podržavaju njihovu slobodu i avanturistički duh su čajno drvo, eukaliptus, žalfija i ruzmarin. Eterična ulja koja poboljšavaju komunikaciju sa ljudima i kvalitet druženja su bosiljak, iglice bora, grejp, žalfija i bosiljak. Ulja koja smanjuju stres i napetost su lavanda i ylang ylang.

JARAC
Praktičan, ambiciozan, duhovit Ulja koja ih ohrabruju i vraćaju veru u njihova ubeđenja su grejp i bergamot. Ulja koja će ih emotivno podstaći su ruzmarin i nana.

VODOLIJA
Individualni, drugačiji, liberalni, idealisti, druželjubivi, buntovni Eterična ulja koja poboljšavaju samopouzdanje su narandža i lavanda. Ulja koja „omekšavaju“ njihov uporni karakter su mandarina, limun i nana.

RIBE
Intuitivne, sanjari, kreativne, saosećajne, nežne, strpljive i ljubazne Njihovu intuitivnost poboljšavaju sandalovina, ylang ylang i žalfija. U realnost ih vraćaju ruzmarin, nana i bergamot. Ulja koja ih smiruju i okreću ka samom sebi su lavanda i ylang ylang. Ohrabruju ih ulje od žalfije, sandalovine i ylang ylanga. Odaberite ulje koje Vam odgovara i prepustite se uživanju.

Svima je potrebno da imaju vreme koje će posvetiti samo sebi. Opustite se od stresa na najbolji mogući način. Ako želite da uživate u masažama i mirisnim notama eteričnih ulja, posetite studio lepote Sože beauty .

Ženja Trbojević

Ženja Trbojević

Kozmetičar, fizioterapeut i diplomirani psiholog
osnivač i vlasnik Sože beauty DOO

Više o autoru

Related posts

Zakažite svoje konsultacije

POZOVITE NAS