Grand CRU

Grand CRU

Većina žena želi besprekornu kožu, koja je nahranjena i zategnuta. Kako bi postigli efekat blistavog izgleda, koži je potrebna dubinska nega koja će je pokrenuti na revitalizaciju i aktivnim sastojcima omogućiti da povrati elastičnost.

Kada biramo idealan tretman za sebe, gledamo da on bude odgovarajući spram naših potreba kože, ali da bude opustajući, kako bi užitak bio potpun. Sože beauty iz svoje ponude izdvaja luksuzni GRAND CRU tretman koji deluje na revitalizaciju, podmlađivanje, hidrataciju i regeneraciju kože.

Čar ovog tretmana je što proizvodi sadrže ekstrakt posebne damask ruže koja produžava život ćelija dermisa i stimuliše stvaranje kolagena. Na taj način dolazi do zatezanja kože lica I ublaživanja postojećih bora.

Pored damask ruže, preparati koji se koriste u ovom tretmanu sadrže hijaluronsku kiselinu kao i arganovo ulje. Upravo zato je ovaj tretman idealan, za sve klijente koji imaju osećaj da im je koža suva i bez sjaja.

Vrlo brzo postao je omiljeni među ženama, jer su preparati koji se koriste u grand cru tretmanu, prijatnih mirisa i izuzetno penušavi, što stvara osećaj posebne prijatnosti. Masaža se radi sa ružinim uljem nakon čega koža postaje kao svila.

Nakon tretmana lice je vidno osveženo, bore su vidljivo redukovane, koža je nahranjena, glatka i zategnuta. Tretman je namenjen svima onima koji žele da osveže I podmlade kožu, ali i dožive posebnu čar luksuza damask ruže na svojoj koži.

Tretman podrazumeva:

Zakažite svoje besplatne konsultacije