FAQ

FAQ – Soze Beauty

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)

 1. Ko izvodi tretmane?
  Sve tretmane u Sože beauty studiju lepote radi fizioterapeut i kozmetičar Ženja Trbojević, koja je za iste licencirana.

 2. Da li je dovoljan jedan tretman da bi se video efekat?
  Bore, kilogrami, celulit i akne nisu ni nastale za jedan dan, tako da je nemoguće ukloniti ih nakon samo jednog tretmana, 
  Za sve tretmane je neophodna da se uradi serija. Stanje lica ili tela se procenjuje na licu mesta prilikom pregleda, a tad klijent i dobija preporuku koji broj tretmana i koji tretman je najefikasniji kao rešenje za problematiku.

 3. Koja je cena tretmana?
  Kompletan cenovnik je javan i vidljiv na našoj stranici www.facebook.com/sozebeauty , kao i na našem sajtu www.sozebeauty.com/cenovnik

 4. Koliko ću izgubiti cm u obimu nakon tretmana anticelulit programa (BODY WRAP, GIPSANE BERMUDE, LIPOLIZA, MEZOTERAPIJA TELA)?
  Bitna stavka koje se ne pridržavaju klijenti je ishrana i fizička aktivnost. Neophodno je shvatiti da zategnuto telo i manjak kilograma nije trenutno stanje,  nego stil života.
  Dakle, nakon tretmana NE MOŽETE se vratiti redovnim aktivnostima (sedenju, da jedete krofne i palačinke, pijete sokove..), jer sam tretman onda neće imati nikakav efekat.
  Tretman shvatiti kao pomoć da dođete do željenih rezultata, a dobar deo tog “posla” je na Vama.

 5. Jel moguće ukloniti svetle i tanke dlačice sa tela i lica laserskom epilacijom?
  U našem studiju lepote tretmane epilacije radimo SHR laserom, ali on ne prepoznaje takvu vrstu vlasi. Svakako da imamo rešenje za uklanjanje tankih i svetlih vlasi, a u pitanju je epilacijom ELEKTROLIZOM.