Akne i bubuljice

Kako se rešiti bubuljica

Pitanje svih onih sa aknama je uvek isto: „Kako se resiti bubuljica?“ – akne i bubuljice predstavljaju veliki problem većine ljudi. Bilo da se radi o tinejdžerima ili osobama od četrdeset, akne i bubuljice su jednako mučne. Bubuljice i akne nastaju kao posledica prekomernog lučenja sebuma, dolazi do zapušavanja lojnih žlezda što dalje prouzrokuje problem u vidu upalnog procesa.

Bubuljice mogu da se pojave na svim delovima lica: bubuljice na vratu, bubuljice na čelu, bubuljice na bradi, potkozne bubuljice…  Najgora stvar koju možete da učinite jeste da samostalno tretirate upalne procese bubuljica i akni, jer je velika verovatnoća da će doći do pojava flekica i ožiljaka. 

Naš predlog je da probate inovativnu metodu za lečenje bubuljica i akni, a to je upravo laserski tretman. Laserski zraci deluju na uništavanje žarišta, smanjuju upalu i podstiču kožu na regeneraciju. Vrlo brzo daju rezultate, pa svi oni koji su imali problem, ističu da je ovo tretman broj jedan po njihovom mišljenju kad su akne i bubuljice u pitanju. Nakon tretmana lečenja akni koža može da bude crvena i blago otečena.

Prilikom laserskog tretmana oseti se blago peckanje i neprijatnost, koja po zavrsetku tretmana prestaje. Savremeni laseri imaju snažne sisteme hlađenja, koji će ublažiti neprijatnost, ali svakako ne možemo reći da je ovo jedan od opuštajućih tretmana lečenja akni. Prednost tretmana je što za efekat ima i skupljanje pora i regulaciju sebuma, pa će nakon ovih tretmana koža mnogo manje da se masti, a neće postati dehidrirana. Tretman za akne i bubuljice se ponavlja jednom u tri nedelje i radi se u seriji od tri do pet tretmana.

Laserski tretman za lećenje akni podrazumeva:

Tretman za akne i bubuljice podrazumeva korišnje kontaktnog gela i zaštitnih naočara kao prateći zaštitni deo laserskih tretmana.

Cena tretmana je 3500 dinara.

Zakažite svoje besplatne konsultacije